Grb Opcine Jasenice
Povratak na naslovnu stranicuSadržajKontakt informacije
Pozdrav nacelnika
Čast mi je i zadovoljstvo pozdraviti Vas u ime općinske uprave i u svoje osobno, te zaželjeti dobrodošlicu pri razgledavanju službene web-stranice Općine Jasenice. Vjerujem da ćete na ovoj stranici dobiti obilje informacija o svim aktivnostima općinske uprave, kao i niz drugih informacija o povijesti, kulturi, gospodarstvu i slično ...
Naslovna > Uprava > Novosti > Obavjest o javnoj raspravi
Ispiši stranicu 

Obavjest o javnoj raspravi

 

OBAVJEST O JAVNOJ RASPRAVI U TIJEKU IZRADE URBANISTIČKOG PLANA UREĐENJA OBALNOG POJASA NASELJA MASLENICA ZAPAD

  1. Javna rasprava o Prijedlogu Urbanističkog plana uređenja Obalnog pojasa naselja Maslenica zapad provesti će se od 03. kolovoza 2017. g do 04. rujna 2017. godine.
  2. Uvid u Prijedlog plana moći će se izvršiti u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Jasenice, svakog radnog dana od 8 – 11 sati, te na mrežnim stranicama Općine Jasenice – www.jasenice.hr
  3. Javno izlaganje održati će se u četvrtak dana 24. kolovoza 2017. godine u prostorijama Općine Jasenice, P. Zoranića 61 23243 Jasenice, s početkom u 11.00 sati.
  4. Tijekom trajanja javne rasprave sudionici (pravne i fizičke osobe) imaju pravo davanja mišljenja, prijedloga i primjedbi na prijedlog Plana:
    • upisom u knjigu primjedbi i prijedloga u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Jasenice,
    • upisom u zapisnik o javnom izlaganju,
    • dostavom putem pošte na adresu Općina Jasenice, P. Zoranića 61 23243 Jasenice

Mišljenja, prijedlozi i primjedbe na Prijedlog plana koji nisu čitko napisani i potpisani imenom i prezimenom, te adresom podnositelja, neće se uzeti u obzir prilikom pripreme Izvješća o javnoj raspravi. Pozivaju se svi zainteresirani da sudjeluju u raspravi.

Jedinstveni upravni odjel Općine Jasenice

 

Naslovna | Uprava | Jasenice | Novosti | Info
Copyright © 2008. Općina Jasenice
developed by Lemax internet development lemax 1999. - 2008.