Grb Opcine Jasenice
Povratak na naslovnu stranicuSadržajKontakt informacije
Pozdrav nacelnika
Čast mi je i zadovoljstvo pozdraviti Vas u ime općinske uprave i u svoje osobno, te zaželjeti dobrodošlicu pri razgledavanju službene web-stranice Općine Jasenice. Vjerujem da ćete na ovoj stranici dobiti obilje informacija o svim aktivnostima općinske uprave, kao i niz drugih informacija o povijesti, kulturi, gospodarstvu i slično ...
Naslovna > Uprava > Novosti > Javni poziv priprema Proračuna 2018. godine
Ispiši stranicu 

Javni poziv priprema Proračuna 2018. godine

 

Na temelju članka 4. Odluke o ustrojstvu i djelokrugu Jedinstvenog upravnog odjela Općine Jasenice (Glasnik Općine Jasenice br 1117) Jedinstveni upravni odjel Općine Jasenice objavljuje sljedeći
Javni poziv za dostavu prijedloga za pripremu Proračuna Općine Jasenice za 2018. godinu.

U cilju izrade što kvalitetnijeg prijedloga Proračuna Općine Jasenice za 2018. godinu pozivaju se svi zainteresirani građani u proces kreiranja i planiranja Proračuna.

Svi pristigli prijedlozi dostaviti će se ovlaštenom izrađivaču prijedloga Proračuna, Općinskom načelniku Općine Jasenice. Prijedlog Proračuna Općine Jasenice za 2018. godinu je u pripremi sukladno Uputama za izradu proračuna jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave za razdoblje 2018.-2020. Ministarstva financija i drugim pozitivno pravnim propisima.

Rok za dostavu prijedloga na priloženom obrascu je 03. studenoga 2017. godine, dostavlja se e poštom juo@jasenice.hr, fax 023 655-131 ili poštom l osobnom dostavom u Maslenicu pisarnicu Općine Jasenice P. Zoranića 61.

 

 

Naslovna | Uprava | Jasenice | Novosti | Info
Copyright © 2008. Općina Jasenice
developed by Lemax internet development lemax 1999. - 2008.