Grb Opcine Jasenice
Povratak na naslovnu stranicuSadržajKontakt informacije
Pozdrav nacelnika
Čast mi je i zadovoljstvo pozdraviti Vas u ime općinske uprave i u svoje osobno, te zaželjeti dobrodošlicu pri razgledavanju službene web-stranice Općine Jasenice. Vjerujem da ćete na ovoj stranici dobiti obilje informacija o svim aktivnostima općinske uprave, kao i niz drugih informacija o povijesti, kulturi, gospodarstvu i slično ...
Naslovna > Pozdrav načelnika
Ispiši stranicu 

Pozdrav načelnika

Poštovani korisnici interneta!

Čast mi je i zadovoljstvo pozdraviti Vas u ime općinske uprave i u svoje osobno, te zaželjeti dobrodošlicu pri razgledavanju službene web-stranice Općine Jasenice. Vjerujem da ćete na ovoj stranici dobiti obilje informacija o svim aktivnostima općinske uprave, kao i niz drugih informacija o povijesti, kulturi, gospodarstvu i slično.

Kroz minulo razdoblje smo se trudili biti što otvoreniji prema svim žiteljima i posjetiteljima, jer upravo djelotvornost lokalne samouprave počiva na uzajamnoj povezanosti. Stoga cijenim da će se putem ove web-stranice osigurati još brži protok informacija u cilju ostvarenja kvalitetnijih uvjeta življenja i boravka na području Općine Jasenice.

Dobro došli!

U Jasenicama, 28. lipanj, 2008.Nema slike
Naslovna | Uprava | Jasenice | Novosti | Info
Copyright © 2008. Općina Jasenice
developed by Lemax internet development lemax 1999. - 2008.